21 Temmuz 08

Otelde güzel bir kahvaltı yapıp işe gidiyorum. Kahvaltı yapmak beni hep mutlu ediyor. İşe daha zinde ve mutlu gidiyorum.

22 Temmuz 08

Ofise davetiye geliyor. Batman Kara Şövalye (The Dark Knight) ‘nin İstinye AFM IMAX‘te özel gösterime katılıyorum. Film, IMDB Top 250 listesinde 1. sıraya yerleşecek kadar müthiş. Batman rolünde Christian Bale izliyoruz. Ancak bana göre başrolde Joker rolündeki Heath Ledger var. Bir psikopat ancak bu kadar iyi canlandırılabilir. Filmin konusuna gelince ” Teğmen Jim Gordon’un ve yeni Bölge Savcısı Harvey Dent’in yardımını alan Batman, Gotham City’deki organize suçu tamamen yok etmek için harekete geçer. Üçlü ittifak başlangıçta etkili olur ancak kısa süre sonra kendilerini, yükselişteki bir suç dahisinin avı olarak bulurlar. Joker diye bilinen suçlu, Gotham’ı anarşiye boğar ve Kara Şövalye’yi, kahraman ve kanun dışı suç savaşçısı arasındaki ince çizgiyi geçmeye bir adım daha yaklaştırır.” (Sinema.com’dan alıntıdır * )

Film sırasında ablamdan mesaj geliyor “Artık tuvaletimiz yok, ona göre gel”

23 Temmuz 08

İş çıkışı tüm alışveriş merkezlerine uğrayarak eve gidiyorum. Hadi banyoyu bir şekilde hallediyorduk ama tuvaletsizlik çok zor 🙁

24 Temmuz 08
Ofisten iki arkadaş tatile çıkacak. İşleri hızlandırmak için uğraşıyoruz.

25 Temmuz 08

Bitmeyen işler için ofiste terör estiriliyor 🙁

Gün içinde beni en mutlu eden haber tuvaletin ve banyonun takılması. Arriva riva yeppa yeppa!

26 Temmuz 08
Haftasonu ne güzel şey! Rahat rahat kahvaltı yapıyorum. Sünger Bob izliyorum. Tesisatçı gelecek evde takılıyorum.

Bir de parke için ölçü almaya gelecek. Battı balık yan gider!

27 Temmuz 08
Pazarları çok seviyorum. Geç saatte kalkıyorum. Sağlam bir kahvaltı yapıyorum. Saatlerce gazete okuyorum. Bu ritüele bayılıyorum!
Keyfimiz bittikten sonra toz toprak altındaki evimizi temizler gibi yapıyoruz. Tam temizleyemiyoruz çünkü salı günü duşakabin gelecek, mutfak yapılacak, parke yapılacak. İş çoook!

Pfhh