14 Temmuz ’08

Emel’in son gecesi Taksim’de Onur ve Alp’le buluştuk. Önce Burger King‘de bir şeyler yedik. Sonra Lambo‘da bir şeyler içtik. Lambo’daki Erasmus’çu kızlar Alp’in başını döndürdü:) Zor zaptettik! Özlemişim birlikte takılmayı. Bu arada da evde yıkım başladı. Tüüüm evi yıktırıp yaptırıyoruz. Eve geldiğimde banyonun fayansları yıkılmış sadece tuvalet pamuk ipliğiyle tutturulmuştu. Bu da bir şeydir. Üst komşum üç dört gün tuvaletsiz kalmıştı.

15 Temmuz ’08

Yeni başladığımız bir sitenin tasarımı bitti. Önizlemesini müşteriye yolladık.

16 Temmuz ’08

Başka bir web sitesinde ölçü birimleri girilmemiş yaklaşık ikibin verinin birimlerini girdim. Pfhhh

17 Temmuz ’08

Mutfak lavabosunda saçlarımı yıkama zevkine nail oldum! Çok zevkli tavsiye ederim.

18 Temmuz ’08

Bugün o lavabo da yok 🙁

19 Temmuz ’08

Artık leğende yıkanıyoruz! Rahatlığı ne kadar benimsemişiz ki bundan 15-20 yıl öncesi normal olan aktiviteleri yadırgıyoruz. Bu da çok eğlenceli oluyor:P Giderlerinizin kıymetini bilin!

20 Temmuz ’08

Benim zeki annem sigortayı aradı. “Çok madur durumdayız, otel anlaşmanız var mı?” Varmış gerçekten. Sigorta sağolsun -tabii annemin cinliğini de azımsamamak lazım- bizi Mim Otel‘e yolluyorlar. Otele gitmeden üniversiteden arkadaşlarımla buluşmam var. Gitmeden bir kez daha leğenin şenlikli havasında yıkanıp çıkıyorum:) Duygu ve Hatice’yle Bakırköy’de buluştuk. Capacity’de takıldıktan sonra sahilde bir tur attık Son dedikoları dinledikten sonra otele gitmek için Taksim’e geçtim. Annemlerle buluşup bir şeyler yedim. Ardından otele doğru yola çıktık. Biraz eski bir otel ama banyosu var en azından:) Güzeeel bir duştan sonra direkt uykuya daldım.