Ghetto, İlhan Erşahin tarafından Taksim Beyoğlu’nda açılan bir mekan. Eski bir fırın olan Mario Cantoni Binası‘nın yenilenmesiyle İstanbul’un gece hayatına renk katıyor.

Buruk bir aşk hikayesinin freskli yansımalarına ev sahipliği yapan Ghetto uzun yıllar fırın olarak işletilmiş. Sonunda maharetli ellerden çıkan tazelenmeyle İlhan Erşahin‘in “dev oturma odası” haline gelmiş.
Ortaçağ katedralini andıran ve 500 metrekarelik zemin katı, 10 metre yüksekliğindeki tavanı asma kat ile buluşturan 800 kişi kapasiteli bir mekan.Ayrıca 3.katında 250 metrekarelik özel bir etkinlik odası varmış:)

Aydin Esen, Sertab Erener, Levent Yüksel, Ayhan Sicimoğlu, Orhan Osman, Transglobal Underground, Amsterdam Klezmer Band, Fatima Spar, Talvin Singh ve Erik Truffaz gibi yüzün üstünde müzisyenin sahne aldığı Ghetto, İstanbul’un sayılı dünyaca tanınan mekanları arasına girmeyi hak ediyor.

İlhan Erşahin‘in Nublu deneyimi, müzik kalitesi, muhteşem tarihi atmosferi ve samimi ortamıyla Ghetto, canlı müzik anlayışına da tazelik getirecek bir mekan…

Ghetto Istanbul

Ghetto İstanbul

Web sitesi: http://www.ghettoist.com/

Rezervasyon ve bilgi için :
0538 230 1500 /// [email protected]
Kalyoncu Kulluk Caddesi, 10
Beyoğlu 34440
İstanbul

Kaynaklar:

http://www.ghettoist.com/

http://www.radikal.com.tr/