Yazmaya üşendim genelde:) İşler de yoğundu. 3 haftanın özetini geçeyim.

İzmir’den minicik kuzenim Su geldi annesiyle. (6 Eylül’de). Onları gezmeye götürdüm. İlk gün Sultanahmet, Ayasofya Müzesi, Karaköy, Tünel, Taksim turu yaptırdım. Pazar günü Boğaz turuna katıldık. Eminönü’nden bindik Anadolu Kavağı’na gittik iki saat geçirip geri döndük. Gayet keyifli bir turdu. Hafta sonlarında miskinlik yapan ben iki günde ne çok şey yapabileceğimi gördüm:)

Hafta içi deli gibi çalışarak geçti. Yetişmesi gereken yeni bir proje var. Onunla uğraşıyorum. Hafta sonu (13 Eylül), bizim bidik kuzen bu akşam yola çıkmadan Ortaköy’e oradan da (yetişebilseydik Dolmabahçe’ye de gidecektik ama olmadı) Taksim’e gittik. Küçük hanıma org aldık:) Sevindirik oldu!

Hafta içi yine çalıştım. Yoğunuz bu aralar. Perşembe günü üniversiteden arkadaşlarla (Onur, Altay, Onat, Süha ve tek kızcağız ben:/ ) Gani Gani’ye iftara gittik.

İlkay's börtdeyCuma İlkay’ın doğumgünü. Ofiste mini kutlama yaptık. İşten sonra da İlkay, İsa, Erdem ben Taksim yaptık. Önce Erdem’in ısrarları üzerine Bambi’de bir şeyler yedik; ben Çılgın Dürüm yemek istemiştim oysaki… Sonra canlı müzik dinlemek için bir yerler aradık ama erken olduğu için istediğimiz gibi bi yer bulamadık. Leyla Teras’a gittik. Erdem haftaya işten ayrılıyor. İlkay’ın doğumgününden çok bu konu konuşuldu:/