7 Temmuz 2008

Ansayfanın kodlaması bitti.

8 Temmuz 2008

İç sayfaların kodlaması bitti.

9 Temmuz 2008

Hazırladığım siteyi kısıtlı yayına aldım.

10 Temmuz 2008

I love fr(ee)idays!

11 Temmuz 2008

Üniversiteden arkadaşım Emel, İzmir’den geldi. Yarın bir arkadaşının nikahı var, onu evlendirmeye gelmiş:P

İş çıkışı Taksim’de buluştuk.Önce Çılgın‘da dürüm yedik. Biraz Taksim turundan sonra Leyla Teras’a gidip birer bol sulandırılmış bira içtik:) Sonra “niye daha önce aklıma gelmedi ki” dediğim Araf‘a geçtik. Deliler gibi dansettikten sonra çıktık eve geldik. Emel “banyonun önündeki halı ıslak” dedi. Ablam banyo yapmışşa su taşmış olabilir diye diye düşünüp umursamadım.

12 Temmuz 2008

Güne ıslak bir koridorla ve ablamın başucuma bıraktığı notla başladım.”Gözde’cim benim çıkmam lazım, boru çatlamış, sigortadan adamları çağır gelip baksınlar”. Bir baktım duvarlar, odamın girişi de ıslanmış. Alt komşunun kapımı çalması yakındır. Ne şahane cumartesi! Saat 11.00 gibi kaydımı yaptırdım. Tesisatçılar 17.30 gibi geldi.

Binanın tesisatı çürümüş zaten biliyorum. Tesisatın tamamen sökülmesi lazım. Ne zamandır yaptırmak istiyorduk ama erteliyorduk. Buraya kadarmış:P Yakın zamanda üst komşum da banyosunu yaptırdı ve çok zorluk çekti. Tuvaleti ve banyoyu bir hafta kadar kullanamadı. Bildiğimden, adamlar gelmeden banyoya attım kendimi. Terlemek, kirlenmek, kokmak ikinci bir emre kadar yasak! Sigorta eksperinin haftasonu çalışmaması bir şanssızlık ki adamlar sadece su sızdıran boruları devre dışı bırakıp gittiler. Değinmeden geçemeyeceğim. Ellerinde bir cihaz vardı. Dibibip dibibip sesi eşliğinde boruyu buldular. Yanlarında da delici getirmişler bir saatte yeri kazıdılar, çatlayan boruyu iptal ettiler, molozları toplarlayıp gittiler. Üst komşum bayağı bir sıkıntı çekmişti. Ustadan ustaya fark var dedikleri bu olsa gerek. Eksperin raporundan sonra da tüm banyo, mutfak tesisatı sökülüp takılacak. Sonra fayans döşenecek. Pfhhh. Umarım korktuğum kadar zorlu geçmez.

13 Temmuz 2008
İş yerinden Emrah’ın nikahı, akşama da fasıllı eğlencesi vardı. Çok zevkli geçti. İkisi çok tatlı bir çift olmuştu. Mutlulukları daim olsun.